top of page
DSC02334.jpg

Hi, ik ben Céline!

Jouw branding expert voor een sterk merk. 

Zit je met twijfels over je huidige branding? Vind je geen duidelijke lijn in je huisstijl? Heb je wel een logo, maar heb je het gevoel dat dit niet volstaat? Dat is geen fijn gevoel, want als ondernemer besef je dat een sterke en herkenbare huisstijl belangrijk is voor jouw bedrijf. Het is de eerste indruk die je ideale klanten van jou hebben. Of ze willen samenwerken met jou is dan ook vaak hierop gebaseerd.

Is het tijd om trots te zijn op jouw professionele uitstraling? Helemaal akkoord!

Ik ontwerp voor jou graag een nieuwe huisstijl met een duidelijke knipoog naar jouw visie, missie en doelgroep.

 

Zo trek jij jouw ideale klant aan en geef je je bedrijf een enorme boost. Omdat een nieuwe branding als gegoten moet zitten, werk ik zonder limiet op het aantal aanpassingen bij het ontwerpen van je logo. En wanneer je nieuwe huisstijl helemaal klaar is, ontvang je van mij een handig brandbook. Hiermee kan je zelf makkelijk verder en twijfel je nooit meer over het gebruik van je branding. Zo ontzorg ik jou volledig, want jou tevreden stellen is mijn topprioriteit. Ben je nog startende als ondernemer en is jouw budget nog niet zo groot? Ook dan kan je zeker bij mij terecht. Ik reik jou graag mijn digitale producten en tools aan, om je huisstijl zelf op een professionele manier aan te pakken.

Anders en uniek 

Als kind was ik al heel creatief. Knutselen was het liefste wat ik deed en ook de tekenschool stond wekelijks op de agenda. Creativiteit is voor mij een echte uitlaatklep, dus op school koos ik uiteraard voor een creatieve richting. Het was ook daar dat ik voor het eerst logo’s mocht ontwerpen en mijn liefde voor grafisch werk ontdekte. Ik werkte verschillende voorstellen uit voor een fictieve klant en dat vond ik meteen zo leuk om te doen. Daarnaast was ik ook altijd geïnteresseerd in kunst en heb ik een zwak voor mooie logo’s in het straatbeeld. Ga ik op restaurant en krijg ik de menukaart? Dan zal ik eerst naar het design kijken in plaats van de gerechten.

Na mijn schooltijd ben ik meteen gestart als zelfstandige in hoofdberoep. Een grote sprong, maar daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Door zoveel verschillende bedrijven te mogen ontdekken en zo vroeg te starten, heb ik nu al zeven jaar ervaring op de teller staan en meer dan 100 logo’s gecreëerd voor klanten. Dat laat mij toe om heel klantgericht te werk te gaan. Ik besef heel goed dat elk bedrijf zijn eigenheid heeft en dankzij mijn creativiteit kan ik voor meerdere bedrijven in dezelfde sector toch telkens iets anders en uniek creëren. Ook de huisstijl van mijn eigen bedrijf kreeg al drie restylings, omdat ik heel goed besef dat de branding van je bedrijf moet meegroeien met jou als persoon en met de visie van je bedrijf. Naast Cgraphy heb ik nog een ander bedrijf, C-line. Ook hier kan ik mijn creatief ei in kwijt, want ik ontwerp designs om op t-shirts en wielerkleding te plaatsen. Zo breng ik mijn passie voor wielrennen en mijn passie voor design op een heel fijne manier samen.

DSC02355.jpg

Denk je dat we een match zijn?

Boek een vrijblijvende intake call!

bottom of page