Moet ik nog drukwerk laten maken?

Bijgewerkt op: 2 jun.


Sommige mensen zeggen dat drukwerk niet meer van deze tijd is. Maar het kan zeker een meerwaarde zijn voor je bedrijf. Voor je klant is het altijd fijn om bij een bestelling een bedankkaartje te ontvangen ipv een mail met daar bedankt in. Vergeet niet dat de beleving voor de klant nog belangrijker is geworden.


Reclamedrukwerk wordt vaak vergeten, maar is eigenlijk een extra verkoopkanaal dat je nu links laat liggen.Wat kan je allemaal laten bedrukken?


Dit kan heel ver gaan. Denk aan naamkaartjes, flyers, folders, banners, reclamepanelen, spandoeken, uitnodigingen,... heel veel dus. Mensen zijn vaak nog wat in twijfel of ze nu naamkaartjes nodig hebben of niet. Maar hoe gênant is het als mensen vragen aan jou om een naamkaartje en jij die niet hebt? Het is dus wel nog altijd een belangrijke manier om aan mensen je gegevens te geven.Waar moet je op letten als je drukwerk gaat laten maken?


Het is belangrijk dat je je logo in de juiste bestanden hebt zodat je geen pixels hebt van je logo op het drukwerk. Zorg ook altijd voor een goede kwaliteit van foto’s. Dit alles zorgt voor je professionaliteit.


Zijn er dingen waar je op moet letten als je zelf het ontwerp gaat maken?


Ja er zijn dus zeker dingen waar je op moet letten.

  • De juiste kleurcode

  • Uitlijning van de elementen op je drukwerk

  • De juiste bestanden van je logo

  • Goede kwaliteit van foto’s

  • Vergeet belangrijke gegevens niet

  • Kijk alles na op schrijffouten


Wil je dit liever uitbesteden?


Ja? Dan neem ik je even mee in het aanbod dat wij bieden bij Cgraphy. Voor ons is het ontzorgen voor de klant altijd een belangrijke factor. Dit doen we ook wanneer we reclamedrukwerk maken. Wij kunnen het drukwerk op ons nemen zodat jij niet 10 drukkerijen moet contacteren. Jij moet enkel teksten, foto’s en eventuele logo’s aanleveren en feedback geven en wij doen de rest.


🚀

Je kan ons contacteren via celine@cgraphy.be of boek een intake call


Boek hier je intake call

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven